David Norén

Foto och företag

Jag heter David Norén och är 47 år gammal. Jag är gift med

Anna sen 20 år tillbaka och vi har tre flickor tillsammans. Vår familj består också av en fjärde flicka som är familjehemsplacerad hos oss på heltid sen 2015. Vi bor i Floda utanför Göteborg.


Jag är möbelsnickare och pastor i Equmeniakyrkan. Jag brinner för människor, ledarskap och tror mycket på den lokala församlingens potential att transformera både människors liv och samhället som helhet.


Jag känner mig själv som en levnadsglad, social och engagerad person där människor och relationer får stort utrymme. Förutom passionen för människor har kreativiteten och den lekfulla skaparglädjen följt mig som en god vän genom livet. I olika tider har den tagit sig olika uttryck som foto, trädgårdsanläggning, keramik, div. hantverk, möbelsnickeri och husprojekt.

Ett annat intresse som också utgör en stor del av min identitet har med naturen att göra. Jag älskar friluftsliv, äventyr, svampplockning och har varit fågelskådare och ”naturnörd” så länge jag kan minnas. I naturen vaknade också mitt fotointresse, för natur- och fågelfotografering är en del av denna livslånga passion.


Eftersom jag levt ett ganska hektiskt liv de senaste åren har många intressen fått stå tillbaka. Då har vår trädgård blivit en fristad när jag fått lite tid över. Här har ett växande intresse för odling vuxit fram. Att få odla giftfria grönsaker, frukt och bär till familjen samtidigt som trädgården fylls av sköna blommor, lukter och biologisk mångfald fyller mig med tacksamhet och kraft.


Just nu har jag en paus som pastor, under tiden väljer att lägga lite tid på firman där jag erbjuder några tjänster som jag "brinner" för. Gemensamt för dem alla är att de handlar om inre och yttre hållbarhet. För jag är övertygad om att kreativitet, konstnärlighet och estetik utgör ett eget och evigt VÄRDE. Så visionen och drivet bakom denna firma handlar alltså om att generera dessa MERVÄRDEN!


Vi ses!